• Articole

ARTICOLE

Ultimele articole

Citeste cele mai noi informatii despre piscine, despre contructia si intretinerea lor

consultanta constructia piscinei de beton

Consultanta constructii piscine

Piscine AquaLife ofera consultanta pentru constructii piscine de la inceput si pana la final sau doar pentru anumite etape, ca de exemplu montarea de mozaic sau fixarea instalatiilor. Oferim consultanta constructorilor, arhitectilor, dezvoltatorilor imobiliari si bineinteles beneficiarilor persoane fizice sau juridice.

prelata Covrex cu montaj in partea superioara

Montajul Prelatelor Covrex

Prelatele Covrex sunt cea mai performanta solutie de acoperire a piscinei atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna. Prelatele Covrex sunt economice si sigure iar ele pot fi montate in mai multe moduri, pe placul si necesitatea oricarui proprietar de piscine.

prelata covrex

Prelate Piscina COVREX

Prelatele pentru Piscina Covrex reprezinta o tehnologie avansata si sunt rezultatul cercetarilor intensive si a peste 40 de ani de experienta in domeniul materialelor plastice.
Echipa Covrex a realizat la inceputul anilor 2000 faptul ca nici una dintre prelatele pentru piscina traditionale, existente pe piata, nu indeplinesc cerintele tot mai crescute ale proprietarilor de piscine privitoare la solutii ecologice si economice.

autorizatie constructie piscine

Autorizatia de Construire pentru Piscine

Pentru a putea construi o piscina sau orice alt fel de constructie, beneficiarul trebuie sa aiba o Autorizatie de construire, conform legii 50/1991.

piscina de lux placata cu gresie

Materiale folosite la constructia piscinei

Constructia unei piscine inseamna o investitie destul de masiva, de aceea trebuie sa avem in vedere ce fel de materiale se folosesc la constructia acesteia. Piscine AquaLife expune in urmatoarele randuri cateva caracteristici ale materialelor folosite de firma noastra in procesul de construire al unei piscine.

reparatii piscina

Reparatii piscina

Reparatiile la piscina trebuie facute la un moment dat, fie ca ne dorim sau nu. In timp, piscina poate fi afectata de schimbari de temperatura, inghet-dezghet, deteriorari ale mozaicului, ale linerului, ale gresiei sau a altor materiale cu care este placata piscina. Deasemenea daca nu au fost montate cu simt de raspundere pot aparea si defectiuni ale tevilor, mufelor, teurilor si altor piese care raman ingropate in pamant pe langa piscina construita.

intretinere piscina vara

Pregatirea Piscinei pentru Sezonul de Vara

Primavara se apropie cu pasi repezi, ceea ce inseamna ca proprietarii de piscine trebuie sa isi pregateasca piscina pentru sezonul de inot al verii. Daca ati pregatit piscina asa cum trebuie pentru iarna, deschiderea ei ar trebui sa fie un proces destul de usor. Urmati instructiunile oferite de noi pentru a va putea bucura de un sezon minunat de distractie la piscina.

cost piscina

Cat costa o piscina? Pret piscine din beton.

Inainte de a raspunde la arzatoarea intrebare "Cat Costa o Piscina?", mai intai trebuie sa va spunem ca pretul unei piscine variaza foarte mult in functie de dimensiune, complexitatea constructiei, precum si modalitatea de finisare dar si accesoriile alese.

piscina publica placata cu gresie

Gresie pentru placat piscina

De ce sa alegem ca modalitate de placat gresie de piscina?
Gresia portelanta este ideala in constructii piscine sau renovare piscina ca si modalitate de placare sau finisaj piscina datorita rezistentei ridicate in mediul acvatic. Placile ceramice pentru placat piscina nu sunt afectate de umiditate, nu isi schimba culoarea si nu se sparg sau se altereaza odata cu schimbarea temperaturii. Veti uita totul despre mentenanta iar piscina va arata mereu noua.

Mozaic piscine - cea mai frumoasa modalitate de finisare a piscinei.

Nu exista o modalitate mai buna pentru a decora piscina dvs noua sau pentru a reconditiona piscina existenta decat placarea cu mozaic. Indiferent ca va doriti delfini, broaste testoase, pesti, sirene sau orice desen personalizat, Piscine AquaLife are experienta in montajul de mozaic de orice forma si model. Scopul nostru este sa oferim satisfactie completa clientilor cu fiecare piscina placata cu mozaic.

Beton turnat sau Beton torcretat? - II -

Care este definitia pentru beton tocretat? Ei bine, betonul torcretat este o metoda de constructii piscine sau reconditionari piscine prin care se impusca un anumit amestec de ciment si nisip peste stratul suport.

Modalitate de finisare - Liner Piscine

Odata terminata partea de betoane, incepe partea frumoasa si estetica a piscinei, si anume modalitatea de finisare care da culoare si "viata" piscinei. Exista mai multe modalitati de finisare a piscinei - liner, mozaic si gresie

Intretinerea piscinelor pe timp de iarna. Cum avem grija de piscina pe timpul iernii?

Chiar daca locuiti intr-un oras care este acoperit total de zapada pe timpul iernii sau daca iarna nu isi prea arata coltii, intretinerea piscinei pe timp de iarna este importanta indiferent de conditiile meteo. Daca va ingrijiti acum de piscina, economiti bani cand vine vremea pregatirii piscinei pentru primavara, si mai ales preveniti deteriorarea ce poate fi cauzata de inghet sau apa contaminata. Mentineti-va investitia, protejand piscina d-voastra de stricaciunile din timpul iernii.

Constructia unei Piscine Interioare

Datorita designului luxos si utilitatii pe tot parcursul anului, piscinele interioare devin din ce in ce mai populare printre alegerile noilor proprietari de piscine. Desi o camera sau incapere pentru piscina adauga semnificativ costului piscinei, deasemenea garanteaza conditii perfecte pentru inot pe tot parcursul anului. O incapere pentru piscina poate transforma sezonul de 90 de zile de inot intr-o petrecere de 365 zile la piscina.

Recircularea apei: piscina cu skimmer sau piscina cu rigola?

Ca orice habitat natural, o piscina isi are ciclul de viata care ajuta la mentinerea sanatoasa si echilibrata a mediului. "Inima" piscinei consta in sistemul de filtrare si sistemul de reciclare al apei. Sistemul de recirculare al apei recircula apa.....

Beton turnat sau Beton torcretat? - I -

In cele ce urmeaza ne-am decis sa clarificam clientilor diferentele intre metoda de lucru cu beton turnat vs beton torcretat. In partea I a acestui articol vom vorbi putin despre betonul turnat. 

Contactati-ne!

Intrati acum in legatura cu noi pentru a obtine o oferta personalizata pentru realizarea unei piscine de vis!